Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Nauki CMKP

Adres obiektu Schroegera 82, 01-828 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

kursant
Dodano: 2015-04-19
Pobyt od: 2015-04-13 do 2015-04-17
 
 
  

Byłem tam na kilka dni ostatnio. Bardzo dobra oferta. Oczywiście cudów nie ma. Ale jeśli potrzeba spędzić w Warszawie kilka dni i potrzebny jest nocleg w przystępnej cenie to bardzo polecam. Jakość do ceny - bardzo ok. Lokalizacja - daleko, ale do stacji Metra 5 minut na piechotę i można szybko dojechać, gdzie się potrzebuje. Wi fi - tylko na wspólnym holu - ja miałem swój internet - ale jeśli ktoś pilnie potrzebuje na chwilę w pilnej sprawie to zawsze może skorzystać. Łazienki wspólne na korytarzu - w tej cenie wiadomo. Czysto, schludnie i cicho (śpię mocno). Ogólnie na pewno jeszcze skorzystam.


 
JeryzGeorge
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2014-02-01 do 2014-02-01
 
 
    

Mieszkalem w CMKP w styczniu 2014 i wszystko dzialalo normalnie, wlacznie z WiFi w pokoju, lodoweczka (TV nie tknalem). Jest dobry stol, a lampka biurowa byla uzyta z szafki nocnej, tam zbyteczna.


 
 

nadal
Dodano: 2013-06-08
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-07
 
 
 

pozdrawiam bardzo miłego pana ochroniarza (łysego) :) nie polecam tego miejsca. naprawdę, złe wrażenie dla ochroniarzy, pokoje... ujdą, ale WiFi? na korytarzach i w pomieszczeniach z TV. brawo :)


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Wielkimi krokami zbliża się rok 2017. Podpowiadamy, jak korzystanie rozplanować urlop w nadchodzącym roku, by wykorzystać go najefektywniej.

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Jak co roku jesienną porą ogród przy pałacu w Wilanowie jaśnieje pełnym blaskiem. Wszystko za sprawą fantastycznej wystawy Królewski Ogród Światła.

Plaże w centrum dużych miast

Plaże w centrum dużych miast

Miasta wkładają wiele wysiłku w zagospodarowanie terenów nad wodą, by nawet w dużej metropolii poczuć wakacyjny klimat na piaszczystej plaży.

Gdzie na weekend poza Warszawę?

Gdzie na weekend poza Warszawę?

Podpowiadamy, gdzie udać się w okolicach Warszawy, by móc nieco odpocząć od zgiełku i pośpiechu tak dużego miasta.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie