Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Nauki CMKP

Adres obiektu Schroegera 82, 01-828 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

kursant
Dodano: 2015-04-19
Pobyt od: 2015-04-13 do 2015-04-17
 
 
  

Byłem tam na kilka dni ostatnio. Bardzo dobra oferta. Oczywiście cudów nie ma. Ale jeśli potrzeba spędzić w Warszawie kilka dni i potrzebny jest nocleg w przystępnej cenie to bardzo polecam. Jakość do ceny - bardzo ok. Lokalizacja - daleko, ale do stacji Metra 5 minut na piechotę i można szybko dojechać, gdzie się potrzebuje. Wi fi - tylko na wspólnym holu - ja miałem swój internet - ale jeśli ktoś pilnie potrzebuje na chwilę w pilnej sprawie to zawsze może skorzystać. Łazienki wspólne na korytarzu - w tej cenie wiadomo. Czysto, schludnie i cicho (śpię mocno). Ogólnie na pewno jeszcze skorzystam.


 
JeryzGeorge
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2014-02-01 do 2014-02-01
 
 
    

Mieszkalem w CMKP w styczniu 2014 i wszystko dzialalo normalnie, wlacznie z WiFi w pokoju, lodoweczka (TV nie tknalem). Jest dobry stol, a lampka biurowa byla uzyta z szafki nocnej, tam zbyteczna.


 
 

nadal
Dodano: 2013-06-08
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-07
 
 
 

pozdrawiam bardzo miłego pana ochroniarza (łysego) :) nie polecam tego miejsca. naprawdę, złe wrażenie dla ochroniarzy, pokoje... ujdą, ale WiFi? na korytarzach i w pomieszczeniach z TV. brawo :)


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie