Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Nauki CMKP

Adres obiektu Schroegera 82, 01-828 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

kursant
Dodano: 2015-04-19
Pobyt od: 2015-04-13 do 2015-04-17
 
 
  

Byłem tam na kilka dni ostatnio. Bardzo dobra oferta. Oczywiście cudów nie ma. Ale jeśli potrzeba spędzić w Warszawie kilka dni i potrzebny jest nocleg w przystępnej cenie to bardzo polecam. Jakość do ceny - bardzo ok. Lokalizacja - daleko, ale do stacji Metra 5 minut na piechotę i można szybko dojechać, gdzie się potrzebuje. Wi fi - tylko na wspólnym holu - ja miałem swój internet - ale jeśli ktoś pilnie potrzebuje na chwilę w pilnej sprawie to zawsze może skorzystać. Łazienki wspólne na korytarzu - w tej cenie wiadomo. Czysto, schludnie i cicho (śpię mocno). Ogólnie na pewno jeszcze skorzystam.


 
 

renata
Dodano: 2015-02-09
Pobyt od: 2015-02-06 do 2015-02-08
 
 
 

Byłam świadkiem pracy Pani Sprzątającej 1 pietro w niedzielę 8.02.15. Osoba ta ma poważne trudności z poruszaniem sie i ledwo dyszała gdy przyszło jej przenieść brudną pościel z kilku pokojów. Sprzątanie pokojów praktycznie nie odbywa się. Wynoszone są śmieci i zmieniana jest pościel. W moim pokoju, 105 były ślady piasku wniesionego na butach, na wykładzinie, jeszcze podczas mojego pobytu równo tydzień temu. Teraz wniosłam nowy piach, którego nie mogłam usunąć wycieraniem butów. Siedziałam w hallu na 1 p. do godz.13.15 dlatego miałam możliwość obserwacji pracy tej Pani. Klucz od pokoju miałam ze sobą, pani wyszła ok. 13.00, a ja poszłam do pokoju, który miałam prawo zajmować do godz. 14.00, aby zobaczyć jak zostało tam posprzątane. Odkurzania nie widziałam ani nie słyszałam szumu odkurzacza w tym skrzydle, tam gdzie jest ten pokój, a ślady piasku na wykładzinie zostały rozmazane, tak aby na pierwszy rzut oka nie było ich widać. Oczywiście nikt ich nie usuwał, ani nie mył wykładziny. Także sprzątanie w tym obiekcie pozostawia wiele do życzenia.


 
 

Ola
Dodano: 2014-10-03
Pobyt od: 2013-12-08 do 2013-12-13
 
 
 

Mieszkałam w Domu Nauki przez prawie tydzień, warunki bez luksusów ale bardzo przyzwoite, czyste pokoje, łazienki. Internet na korytarzu działał bez zarzutów. Dobra lokalizacja - blisko metra. Na dole barek z bardzo dobrym jedzeniem. Miła, pomocna obsługa. Polecam.


 
JeryzGeorge
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2014-02-01 do 2014-02-01
 
 
    

Mieszkalem w CMKP w styczniu 2014 i wszystko dzialalo normalnie, wlacznie z WiFi w pokoju, lodoweczka (TV nie tknalem). Jest dobry stol, a lampka biurowa byla uzyta z szafki nocnej, tam zbyteczna.


 
 

Ewa
Dodano: 2013-03-18
Pobyt od: 2013-03-17 do 2013-03-22
 
 
 

Mówienie o obecności Wi-fi jest sporą przesadą. W pokojach praktycznie sieć jest niedostepna- można z niej korzystać ale tylko w głównych holach przy TV. W dzisiejszych czasach to upokarzające.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie